Interesse in onze diensten, op zoek naar een fotograaf of een andere vraag? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vraag te beantwoorden! Indien u wenst te worden teruggebeld kan u dat via het formulier direct aangeven.

Liever direct telefonisch contact? Neem dan contact op via 050-23 40 012

Interesse in het structureel afnemen van beeldmateriaal? Neem dan contact ons op via deze pagina.

Contactformulier:

  Uw naam (verplicht):

  Uw e-mailadres (verplicht):

  Uw telefoonnummer:

  Wilt u worden teruggebeld?
  Ja, ik word graag teruggebeld

  Wanneer wenst u te worden teruggebeld?

  Onderwerp (verplicht):

  Uw bericht (verplicht):


  Postadres:

  ProNews Producties
  Postbus 42
  8470AA Wolvega

  Vaak gestelde vragen

  In onderstaand overzicht treft u enkele vaker gestelde vragen. Mocht u hier niet het antwoord vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

  Kan ik een foto kosteloos publiceren?

  Nee. Het is binnen ProNews Producties niet mogelijk om een foto kosteloos te publiceren. Het is daarnaast enkel toegestaan beelden te publiceren na toestemming (een licentie) vanuit ProNews Producties. Heeft u interesse in een (specifiek) beeld? Neem dan contact met ons op via redactie@pro-news.nl.

  Ik sta op een foto, mag dat zomaar?

  Ja en nee. In de meeste gevallen zal het bij beeld, geleverd door ProNews Producties, gaan om nieuwsfoto’s. Zeker wanneer deze gemaakt zijn op de openbare weg of bij openbare gelegenheden, is er geen toestemming benodigd van de persoon op de foto. Vanuit het portretrecht zijn er echter wel mogelijk beperkingen en/of regels wat betreft het gebruik. 

  In de basis is de publicator (dus niet de fotograaf) verantwoordelijk voor het goed regelen van de rechten tot het gebruik van het beeld. Heb je hier vragen over of ben je het niet eens met de context waarin een foto gebruikt is? Neem dan contact op met de publicator.

  Waarom werken jullie samen met Visual Rights Group?

  Het onrechtmatig gebruik maken van foto’s is schadelijk voor de makers van dit beeld. Richting haar fotografen voelt ProNews Producties zich verplicht om misbruik van foto’s aan te pakken. Hiervoor werken wij samen met het Belgische Visual Right Group (voorheen Permission Machine). Wil je hier meer over weten? Lees dan deze pagina.